top of page

Sumbangan

Sejak idea membangunkan AHK diutarakan lebih dari 5 tahun yang lalu, sejumlah RM1.7 juta telah berjaya dikutip. Sumbangan terbesar adalah daripada Dato’ Dr Hasan Bin Mohamed Ali sendiri melalui jualan buku dan yuran-yuran professional dari program latihan korporat dan kesejahteraan keluarga yang beliau kendalikan. Sementara sumbangan-sumbangan daripada masyarakat Islam dalam bentuk wakaf, zakat, sedekah, infaq, fidyah terus mengalir di dalam tabung yang diurus dari sejak awal oleh Yayasan kebajikan Sabha (2016). Tabung Dana yang sudah terkumpul sejak 5 tahun yang sudahpun diaudit secara rasmi. Tabung ini akan digunapakai untuk membangunkan Anjung Husnul Khatimah di Kampung Lebu, Mukim Mempaga, Bentong, Pahang Darul Makmur.

WhatsApp Image 2023-05-19 at 5.19.19 PM.jpeg

DANA SUMBANGAN

Kompleks ANJUNG HUSNUL KHATIMAH dijangka menelan belanja RM 8.5 juta.

Madrasah 2.jpg

Sumbangan

Orang ramai dijemput untuk menghulurkan sumbangan dalam bentuk wakaf, zakat, infaq/derma dan berbagai saluran yang lain yang menepati kehendak Syarak.

Sumbangan boleh dibuat secara online ke akaun 

YAYASAN KEBAJIKAN SABHA (2016), Maybank cawangan TTDI, nombor akaun 564276527165 

atau secara sumbangan bulanan melalui Arahan Tetap di bank anda. Sumbangan boleh dibuat secara individu, berkeluarga atau pertubuhan termasuk syarikat dan badan-badan perniagaan.

Sila forwardkan resit sumbangan anda terus kepada Urusetia untuk pihak Yayasan mengeluarkan resit rasmi. Hubungi : 018-2648706

AHK sentiasa mengalu-alukan kepada pihak yang berhasrat untuk menaja mana-mana struktur bangunan atau menaja sebahagian daripada fasa-fasa pembangunan atau keseluruhan projek pembangunan yang telah dirancangkan.

Keterangan lanjut sila hubungi:

Pejabat Urusan

Yayasan Kebajikan Sabha (2016)

No. 80, Jalan Burhanuddin Helmi

Taman Tun Dr Ismail

60000 Kuala Lumpur

Telefon: 012-3625291 Tuan Faiz

Hubungi Kami

Thank you for your support!

bottom of page